Νέα σπέσιαλ έκδοση Toyota 86 TRD Special Edition


Το κουπέ της Toyota συνεχίζει λίγο πριν την πλήρη ανανέωση του με μία νέα ειδική έκδοση που εφοδιάζεται με διάφορα καλούδια.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 24/7/2018

Η Toyota ανακοίνωσε πρόσφατα το 86 TRS Special Edition, μία αναβαθμισμένη έκδοση που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενισχυμένα φρένα της Brembo και αμορτισέρ της Sachs για ακόμη καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά. Επίσης υπάρχουν νέας αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4.

Πέρα από τα παραπάνω το TRD ξεχωρίζει οπτικά από τους νέους προφυλακτήρες, τα μεγαλύτερα σπόιλερ, τον πίσω διαχύτη και το μεγαλύτερο ανάγλυφο της αεροτομής. Η εν λόγω έκδοση θα προσφέρεται αποκλειστικά στο μαύρο Raven χρώμα με τρίχρωμα αυτοκόλλητα ενώ οι απολήξεις TRD είναι χρωμιωμένες.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ανάλογες αναβαθμίσεις με διχρωμία στο τιμόνι και στα καθίσματα. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός τετρακύλινδρος δίλιτρος boxer που εδώ αποδίδει 207 PS και 211 Nm ροπής. Η παραγωγή του Toyota 86 TRD Special Edition θα περιοριστεί στις μόλις 1.418 μονάδες, ενώ η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζει και άλλες ειδικές εκδόσεις μιας και σε περίπου δύο χρόνια αναμένεται ο αντικαταστάτης του μοντέλου.