Νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της Mercedes


H Mercedes-Benz εμπλουτίζει την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει στα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της, καθιστώντας τη χρήση και την απόκτησή τους πιο ελκυστική.

  • 5/3/2021

Στη Mercedes-Benz, ο δρόμος προς την ηλεκτροκίνηση γίνεται ολοένα και πιο βατός, αφού ενισχύονται διαρκώς οι ενέργειές της, ώστε όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά και Plug-in hybrid αυτοκίνητα Mercedes-Benz και smart EQ να επωφελούνται, εκτός από τις μετακινήσεις χωρίς εκπομπές ρύπων με πρωτοποριακές και συμφέρουσες υπηρεσίες!

To καινοτόμο πρόγραμμα DriveGreenWelcome, που έχουν αναπτύξει από κοινού η Mercedes-Benz Ελλάς με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison συνδυάζει εξατομικευμένες λύσεις που αφορούν στον εξοπλισμό φόρτισης, στην παροχή ρεύματος ή στον συνδυασμό και των δυο αυτών υπηρεσιών, τόσο για οικιακούς όσο και για εταιρικούς πελάτες. Το πρόγραμμα αυτό εξελίσσεται διαρκώς με στόχο να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα προνόμια στους καταναλωτές που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ηλεκτροκίνηση.

Μέσω του DriveGreen Welcome, η Mercedes-Benz Ελλάς και το 2021 συνεχίζει να προσφέρει σημαντική επιδότηση στην αγορά «έξυπνου» φορτιστή (wallbox) για τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας, τόσο για ιδιώτες, όσο και για εταιρείες ή πελάτες εταιρειών leasing.  

Επιπλέον, προσφέρεται επιδότηση μέρους της ηλεκτρικής ενέργειας (kWh) που καταναλώνει ο τελικός πελάτης για τη φόρτιση του οχήματός του ώστε κάθε αμιγώς ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό μοντέλο να επωφελείται με πολλά «δωρεάν χιλιόμετρα» για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ειδική επιδότηση της Mercedes-Benz Ελλάς υλοποιείται μέσω του οικιακού προγράμματος ηλεκτρικού ρεύματος DriveGreenWelcomeElectricity και έχει υπολογιστεί για να καλύπτει μεγάλο μέρος από τις ετήσιες ανάγκες καταναλισκόμενης ενέργειας στα αμιγώς ηλεκτρικά ή Plug-in-υβριδικά οχήματα Mercedes-Benz ή smart EQ.  

 Ισχύει για συνδυαστικούς πελάτες Mercedes-Benz ή smartEQ & Elpedison εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

  • Οι πελάτες έχουν αγοράσει ή μισθώσει αμιγώς ηλεκτρικό ή Plug-in hybrid όχημα Mercedes-Benz ή smartEQ από 01.01.2021 έως 30.06.2021.
  • Οι πελάτες έχουν ή πρόκειται να συνάψουν σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Elpedison και διαθέτουν οικιακό μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος.

Η διάρκεια της ειδικής επιδότησης είναι ένα έτος και αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση για όσους επιλέγουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον μοντέλο Mercedes-Benz και smart EQ!

Πέραν όμως των παρεχόμενων υπηρεσιών για τη φόρτιση στο σπίτι, η Mercedes-Benz Ελλάς προσφέρει για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα Mercedes-Benz δωρεάν φόρτιση αξίας 150 ευρώ σε περισσότερα από 79 σημεία δημόσιων φορτιστών στην Ελληνική επικράτεια, με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό, και περισσότερα από 175.000 σημεία φόρτισης σε ολόκληρη την Ευρώπη, μέσω της υπηρεσίας MercedesmeCharge!

Με τη χρήση κάρτας RFID και την εγγραφή στη ψηφιακή υπηρεσία Mercedes me Charge,  η πρόσβαση στα σημεία φόρτισης του δικτύου είναι εύκολη και πρακτική. Χωρίς την ανάγκη σύναψης διαφορετικών συμβολαίων με τους εκάστοτε παρόχους ή την επαναλαμβανόμενη ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη, οι πελάτες επωφελούνται από την ενσωματωμένη λειτουργία πληρωμής με σταθερή χρέωση κάθε φορά και λαμβάνοντας συγκεντρωτική αναλυτική κατάσταση μηνιαίως.