Νέο Subaru Outback με turbo και τεχνολογίες αιχμής [Video]


Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης το ιδιαίτερα δημοφιλές Outback στην αμερικανική αγορά.

  • KEIMENΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 18/4/2019

Περνώντας στην 6η του γενιά το Outback εξακολουθεί να αποτελεί μια wagon εκδοχή του Legacy με crossover χαρακτήρα και αυξημένη απόσταση αμαξώματος (τα 22 cm θα τα ζηλεύουν ακόμη και τα γνήσια SUV) από το έδαφος. Σχεδιαστικά το νέο Outback της Subaru, βασίζεται στο Legacy και την διαφορά κάνουν τα πλαστικά προστατευτικά και το καλαίσθητο πίσω μέρος.

Το νέο Outback που παρουσιάστηκε για την αμερικανική αγορά έχει ένα νέο τετρακύλινδρο στα 2,5 lt που αποδίδει 182 PS και των 2,4 lt. Ψηλότερα υπάρχει ένας ισχυρότερος turbo στα 2,4 lt με 260 PS. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το πιο πρόσφατο αυτόματο κιβώτιο CVT με τις 8 διαβαθμίσεις σχέσεων στην χειροκίνητη λειτουργία.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η όρθια οθόνη αφής με διαγώνιο 11,6’’ και πλήρη συνδεσιμότητα με φορητές συσκευές Apple CarPlay και Android Auto. Φυσικά ο εξοπλισμός άνεσης είναι υπερπλήρης με το Eyesight να περιλαμβάνει ένα σύνολο από κάμερες και αισθητήρες που χρησιμοποιούν όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Περισσότερα για το νέο Subaru Outback μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.