Νέο Subaru Outback: Οι τιμές πώλησης στην ελληνική αγορά


Το λανσάρισμά του στην Ελλάδα ξεκινά η ναυαρχίδα της Subaru, ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση και με πληθώρα νέων τεχνολογιών αυτοκίνητο.

  • 14/6/2021

Με την 6η γενιά του Outback, η Subaru, αναδεικνύει για ακόμη μια φορά την τεράστια κληρονομιά της στην κατηγορία των SUV/Crossover παρουσιάζοντας ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψουν όσοι το προορίζουν για αποδράσεις στη φύση και όχι μόνο.

Το επιβλητικό και ευμέγεθες αμάξωμά του (μήκος 4.870, πλάτος 1.875 και ύψος στα 1.670 χιλιοστά), διαθέτει μια φιλόξενη καμπίνα επιβατών με κορυφαία ποιότητα υλικών και συναρμογή… Subaru, αλλά και όλα τα σύγχρονα συστήματα άνεσης και συνδεσιμότητας. Σημείο αναφοράς η οθόνη αφής 11,6 ιντσών, το λογισμικό για Apple CarPlay και Android Autο, όπως και η κάμερα αναγνώρισης προσώπου που αναγνωρίζει το ποιος είναι ο οδηγός προκειμένου να προσαρμόσει τα διάφορα συστήματα του αυτοκινήτου στα «μέτρα» του.

Πηγή ισχύος ένας κινητήρας βενζίνης 2.5 λίτρων με απόδοση 169 ίππους που συνδυάζεται με CVT αυτόματο κιβώτιο μεταδίδοντας την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Σημειώνεται πώς, η απόσταση από το έδαφος είναι από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία και φθάνει τα 21,3 εκατοστά.

Οι τιμές πώλησης του νέου Subaru Outback ξεκινούν για την έκδοση entry level έκδοση Style από τα € 57.750, τη μεσαία Adventure από τα €60.750 και την κορυφαία Premium τα €65.550.