Νέο teaser για το Volkswagen Amarok ενόψει της παρουσίασής του


Το νέο VW Amarok έρχεται, και το πρώτο πράγμα που γίνεται tease είναι τα νέα φώτα IQ.Light.

  • 26/5/2022

Η εξέλιξη της επόμενης γενιάς του Volkswagen Amarok συνεχίζεται, με την εταιρεία να θέλει να κάνει teaser για το νέο μοντέλο, προχωρώντας στη δημοσιοποίηση νέου υλικού για ένα μέρος του αυτοκινήτου.

Αυτό είναι οι εμπρός προβολείς, με την τεχνολογία IQ.Light, που είναι προαιρετικό και μέρος του εξοπλισμού του φορτηγού.

Το νέο Amarok χαρακτηρίζεται ως «premium pickup» από την VW, χάρη στις ανέσεις που προσφέρει στους επιβαίνοντες και την ποιότητα του σχεδιασμού του.

Τα φώτα με τεχνολογία IQ.Light είναι μόλις ένα από τα πολλά στοιχεία που καθιστούν πολυτελή επιλογή το Amarok, σύμφωνα με τη Volkswagen. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στα LED να μειώνουν τη φωτεινότητά τους ανάλογα την περίσταση, όπως όταν έρχεται όχημα από την αντίθετη κατεύθυνση ή όταν υπάρχει αρκετός φωτεισμός στους δρόμους.

Μέσα στις σχετικές ανέσεις και τεχνολογίες συμπεριλαμβάνονται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα σε 10 διαφορετικές θέσεις, 30 ADAS, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ένα ειδικό σύστημα ήχου, δερματίνη παντού και έγχρωμες ραφές.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, η VW έχει πλέον επιβεβαιώσει πως το νέο Amarok θα διατίθεται με τέσσερις ντιζελοκινητήρες, 2 ή 3 λίτρων, και με 4 ή 6 κυλίνδρους. 

Η παρουσίασή του αναμένεται στα τέλη του τρέχοντος έτους.