Νέο teaser του VW ID. Buzz! (Video)


Η Volkswagen συνεχίζει ακάθεκτη να βγάζει στην δημοσιότητα με το σταγονόμετρο τα στοιχεία για το επερχόμενο ID. Buzz αυτή τη φορά με ένα νέο teaser βίντεο.

  • 18/1/2022

Τα teaser για το ID. Buzz συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από την Volkswagen και αυτή τη φορά με ένα πολύ σύντομο βίντεο που δημοσίευσε η γερμανική φίρμα στο YouTube.

Για να κορυφώσει την προσμονή για το αμιγώς ηλεκτρικό μίνι βαν, η Volkswagen  μας δείχνει στο νέο πολύ σύντομο βίντεο διάρκειας μερικών δευτερολέπτων τους προβολείς του μοντέλου και τη χαρακτηριστική φωτεινή «υπογραφή» LED, χωρίς να μας κάνει σοφότερους για τα χαρακτηριστικά του. Το βίντεο συνεχίζει να δείχνει το επερχόμενο ID. Buzz στην μορφή πρωτοτύπου που το έχουμε δει και από επίσημες φωτογραφίες.

Για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα μάθουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες, αλλά με όσα γνωρίζουμε έως τώρα η τεχνική βάση τουID.Buzz, που θα διατίθεται σε van και επιβατική έκδοση, θα είναι φυσικά η ηλεκτρική πλατφόρμα ΜΕΒ του Ομίλου VW, η οποία και αποτελεί την τεχνική βάση για όλα τα μοντέλα της οικογένειας ID. Η σύγχρονη αρθρωτή πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών διαμορφώσεων του εσωτερικού, ενώ θα προσφέρει εκδόσεις διαφορετικών μεταξονίων και ηλεκτροκινητήρων, με το ID.Buzz να έχει μπαταρίες χωρητικότητας από 48 έως 111 kWh.

Η πρεμιέρα του ID.Buzz στην ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει στις 9 Μαρτίου όπως αποκάλυψε πρόσφατα η γερμανική φίρμα, ενώ η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο του Αννόβερου. Η Volkswagen ετοιμάζει μάλιστα και μία εκδοχή αυτόνομης οδήγησης, που θα έρθει το 2025.