Νέο Volkswagen T7 Multivan: Η επιτομή της ευελιξίας


Η κονσόλα με τις ποτηροθήκες, το χώρο για μικροαντικείμενα και τα τραπεζάκια, που εκτείνονται κατά βούληση, μετακινείται για πρώτη φορά εμπρός-πίσω.

  • 17/5/2021

Η Volkswagen συνεχίζει να μας «βομβαρδίζει» με εικόνες από το νέο εκπληκτικό και πολλαπλών χρήσεων, πολυμορφικό Τ7. Αυτή τη φορά, μας επιδεικνύει ένα χαρακτηριστικό του εσωτερικού, στο πίσω μέρος των επιβατών, που σίγουρα το δικό σας αυτοκίνητο δεν διαθέτει.

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστό ένα τραπεζάκι ανάμεσα στα καθίσματα που περιλαμβάνεται στα δημοφιλέστατα μοντέλα Τ, που κυκλοφορούν επί δεκαετίες; Η  δυνατότητα εύκολης μετακίνησης εμπρός και πίσω, χάρη στο σύστημα με το νέο σιδηρόδρομο.

Έτσι, το αποτέλεσμα είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η κονσόλα διαθέτει τρεις ποτηροθήκες και χώρο για αποθήκευση μικροαντικειμένων. Με τους κατάλληλους χειρισμούς εκτείνεται το ένα φύλλο τραπεζιού ή και τα δύο, ανάλογα με τις ανάγκες των επιβατών.

Ευελιξία, η επιτομή της ευελιξίας. Το πάτωμα του Τ7 είναι επίπεδο από την πρώτη έως την τρίτη σειρά καθισμάτων. Επομένως, το συγκεκριμένο gadget μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε μέσα στην καμπίνα. Απόλυτη και ανόθευτη ευελιξία και πρακτικότητα, σύμφωνα με τα λόγια του επικεφαλής σχεδιασμού επαγγελματικών οχημάτων, Albert Kirzinger.

Επιπλέον, η γερμανική εταιρεία ισχυρίζεται πως ο χώρος για τα κεφάλια των επιβατών παραμένει στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο μοντέλο, παρά τη νέα πανοραμική ηλιοροφή, που λανσάρεται για πρώτη φορά. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή, σε κάποιο από τα …επόμενα επεισόδια.