Netflix και YouTube στη νέα έκδοση λογισμικού της Tesla


Το περιεχόμενο του Netflix αλλά και του YouTube θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν οι επιβάτες των Tesla χάρη στη νέα έκδοση λογισμικού του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που προσφέρεται ήδη.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/9/2019

Μια νέα έκδοση λογισμικού η οποία αναβαθμίσει τις λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας διατίθεται από την Tesla, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων τις εφαρμογές του Netflix και του YouTube.

Με αυτόν τον τρόπο, η αμερικανική φίρμα εξασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση σε δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς πλατφόρμες ψυχαγωγίας, χωρίς μάλιστα να περιορίζει την προβολή του περιεχομένου του κατά την κίνηση του αυτοκινήτου.

Αντιθέτως, όσοι ήλπιζαν ότι στο νέο update του λογισμικού θα περιλαμβάνεται και το Spotify, θα πρέπει να περιμένουν καθώς η Tesla δεν το συμπεριέλαβε στη νεότερη εκδοχή του.

Παράλληλα, βέβαια, με την αναβάθμιση του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, προστέθηκε η λειτουργία της αυτόνομης αλλαγής λωρίδας και αντιμετωπίστηκαν διάφορα bugs που είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα έκδοση λογισμικού V10 διατίθεται για όλα τα μοντέλα της που προσφέρει η Tesla στην γκάμα της (Model 3, Model S, Model X) χωρίς επιπλέον χρέωση.