Nissan X-Trail 2021: Αποκάλυψη τώρα


Η αποκάλυψη του νέου Nissan X-Trail επιβεβαιώνει την ειδίκευση της ιαπωνικής φίρμας στην κατηγορία των μάχημων SUV.   

  • 15/6/2020

Η Nissan διαθέτει μια σπάνια παράδοση στην ευρύτερη κατηγορία των SUV και η νέα γενιά του X-Trail -Rogue στην αμερικανική αγορά- αποτελεί την απόδειξη.

Το νέο Nissan X-Trail δεν θυμίζει σε τίποτα τον προκάτοχό του, επιστρέφοντας στη σχεδιαστική λογική που υιοθέτησαν οι δύο πρώτες γενιές τους.

Έτσι, λοιπόν, δεν απουσιάζουν οι κάθετες επιφάνειες από το αποκλειστικά πεντάθυρο αμάξωμα, οι διαστάσεις του οποίου έχουν υποχωρήσει, έστω και οριακά, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Ειδικότερα, το μεταξόνιο 2,5 χιλιοστά, το ύψος 53,3 χιλιοστά και συνολικό μήκος 43,2 χιλιοστά.

Παρά τις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις, το νέο Nissan X-Trail προσφέρει περισσότερους χώρους για τους επιβάτες στο εσωτερικό του, ενώ τοποθετείται ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας του και στον τομέα των αποθηκευτικών χώρων.

Ο εξοπλισμός ακολουθεί την τάση της εποχής που δεν είναι άλλη από την ψηφιοποίηση των ενδείξεων του πίνακα οργάνων και τη χρήση εντυπωσιακών σε μέγεθος οθονών αφής για τον έλεγχο των υποσυστημάτων του αυτοκινήτου.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρα, αν και για την αμερικανική αγορά επιλέχθηκε ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης 2,5 λίτρων τόσο για τις δικίνητες όσο και για τις τετρακίνητες εκδόσεις, στην ευρωπαϊκή ήπειρο τον πρώτο λόγο θα έχει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης του 1,3 λίτρου ο οποίος κινεί και την υπάρχουνα εκδοχή του ιαπωνικού SUV.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο Nissan Qashqai αποκαλύπτεται (Video)