Ντριφτάροντας με ένα Tesla Model 3 στο χιόνι (video)


Την περίοδο των Χριστουγέννων κάποιοι περιμένουν το δώρο, οι μικρότεροι τον άγιο Βασίλη, ενώ υπάρχει και μία μικρή μερίδα οδηγών που απλά περιμένει να χιονίσει.

  • 7/12/2020

Ένας από την τελευταία κατηγορία είναι και ο οδηγός του Tesla Model 3 Performance που παρουσιάζουμε στο συγκεκριμένο βίντεο. Το όνομά του είναι Sebastian Vittel και δεν θα πρέπει να τον μπερδεύετε με τον -σχεδόν συνονόματο- πιλότο της Formula 1. Παρόλα αυτά δεν θα τον πει κανείς και άσχετο, αφού είναι ο οδηγός δοκιμών της εταιρίας που με το αντίστοιχο πρωτότυπο σημείωσε το γύρο ρεκόρ στην πίστα της Laguna Seca.

Στην προκειμένη περίπτωση, το περιβάλλον είναι εντελώς διαφορετικό. Ένας κλειστός δρόμος στις Άλπεις, καλυμμένος από πάγο και χιόνι. Αρκετά φαρδύς για να μπορεί να γλιστράει το Model 3 Performance, ελεγχόμενα και με ασφάλεια, χωρίς βεβαίως οι ταχύτητες που πιάνει να θυμίζουν WRC Σουηδίας.

Τώρα μπορείτε να πατήσετε το play και να απολαύσετε τέσσερα και κάτι λεπτά ασφαλούς πλαγιολίσθησης και παιχνιδιού με το χιόνι. Απλά να θυμάστε πως αυτά γίνονται σε ελεγχόμενη διαδρομή, από επαγγελματία οδηγό. Μην τα δοκιμάσετε σπίτι…