Ο Chris Harris είναι “ερωτευμένος” με την κίτρινη Porsche του (video)


Έχοντας διανύσει 80.000 km πίσω από το τιμόνι της Porsche 911 GT3 Touring, ο παρουσιαστής του Top Gear αποκαλύπτει γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο είναι, με διαφορά, το αγαπημένο του αυτοκίνητο.

  • 6/1/2022

Καθισμένος πίσω από το τιμόνι της προσωπικής του κίτρινης Porsche 911 GT3 Touring και κινούμενος μέσα σε πίστα, ο Chris Harris γυρίζει προς την κάμερα και εξομολογείται τον έρωτά του με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη στιγμή που ο Βρετανός δημοσιογράφος πήρε στην κατοχή του το μοντέλο και με το οδόμετρο να έχει γράψει σχεδόν 80.000 km έχει μια πιο σαφή εικόνα για τα προτερήματά του. Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως προχώρησε σε αυτή την επιλογή επειδή η Porsche  μπορεί να απελευθερώσει εξωφρενική δύναμη με το πάτημα του γκαζιού, χωρίς να το "φωνάζει" με την εξωτερική της εικόνα.

Δεν ενδιαφέρομαι για ένα αυτοκίνητο πίστας. Θέλω ένα αυτοκίνητο που θα μπορώ να το χρησιμοποιώ καθημερινά στον δρόμο και η 911 GT3 Touring είναι αυτό ακριβώς που θέλω. Τώρα καταλαβαίνω γιατί διάλεξα αυτό το αυτοκίνητο. Επειδή κάθε φορά που κάθομαι σε αυτό σκέφτομαι πόσο υπέροχο είναι”, δήλωσε σχετικά ο Chris Harris.

Δείτε το videο με την “ερωτική εξομολόγηση”...