O Lewis Hamilton... συναντά τη νέα Mercedes-Benz GT Coupe; (Video)


O Lewis Hamilton επισκέφτηκε το σχεδιαστικό κέντρο της Mercedes-Benz στο Sindelfingen και “άθελά” του ίσως αποκάλυψε τη μορφή της καινούργιας GT Coupe.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 31/10/2019

Η επίσκεψη του Lewis Hamilton στο Κέντρο Σχεδιασμού της Mercedes-Benz στο Sindelfingen θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «εθιμοτυπική» ή ότι έγινε στο πλαίσιο των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Βρετανού πεντάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία, βλέπουμε τον Hamilton να περιηγείται στις εγκαταστάσεις του κέντρου, να συνομιλεί με τα στελέχη του, να θαυμάζει από κοντά το πανέμορφο πρωτότυπο Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet αλλά και να διαμορφώνει το σχήμα ενός οχήματος σε πηλό. 

Αυτό το τελευταίο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον. Πρόκειται για τη μικρογραφία ενός coupé σπορ μοντέλου το οποίο είναι άγνωστο ακόμα για το τι πρόκειται. Βλέποντάς το, κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι προμηνύει τη νέα «γενιά» της GT Coupé, καθώς στο πρόπλασμα απεικονίζονται τα έντονα καμπυλώδη και εκτεταμένα φτερά, εμπρός και πίσω, όπως και η μάσκα του που παραπέμπει σε αυτή της Mercedes-AMG One.

Σε ανακοίνωση της Mercedes-Benz δεν επιβεβαίωσε αλλά και δεν διέψευσε τις υποθέσεις αυτές.

Παρακάτω, μπορούμε να δούμε το βίντεο από την επίσκεψη του Lewis Hamilton στο Κέντρο Σχεδιασμού της Mercedes-Benz