Ο Stig ξαναχτυπά με μία BMW M2 CS (video)


Μέχρι τώρα στο νέο κύκλο των μίνι κλιπ έχουμε δει την Stig να ντριφτάρει με μία Toyota Supra, με μια Mercedes-AMG C63 και με μία BMW M3 GTS.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: Top Gear / YouTube
  • 28/12/2020

Αυτή τη φορά όμως φαίνεται να το διασκεδάζει πραγματικά με την brutal M2 CS και να μας χαρίζει μοναδικές πλαγιολισθήσεις. Όπως μπορεί να προσφέρει μόνο ένα κουπέ με πολύ δύναμη, κοντό μεταξόνιο και φυσικά πίσω κίνηση. Αν προσέξετε η διαφορά από τα προηγούμενα βίντεο είναι πως με την BMW M2 CS o Stig παίρνει σχεδόν όλη την στροφή με το πλάι και μάλιστα με την άσφαλτο να έχει υγρασία σε διάφορα σημεία της.

Υπενθυμίζεται πως η M2 CS εφοδιάζεται με έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο twin-turbo σε σειρά που αποδίδει 450 άλογα και την ροπή να είναι στα 550 Nm. Το απόβαρο είναι στα 1.550 κιλά όταν το εργοστασιακό 0-100 km/h δίνεται σε 4,0 sec (4,2 με το χειροκίνητο κιβώτιο) με την τελική ταχύτητα να φτάνει στα 280 km/h.

Η ειδική έκδοση Competition Sport εφοδιάζεται με όλα τα καλά που μπορεί να έχει μια κορυφαία M και με την προσθήκη αρκετών σπέσιαλ υλικών για μείωση του βάρους. Η παραγωγή της έχει περιοριστεί στα 2.200 αυτοκίνητα.