Ο σχεδιαστής Frank Stephenson σχολιάζει το Cyberpunk 2077 (βίντεο)


Ο άνθρωπος που ευθύνεται για τις McLaren P1 και Ferrari F430, μεταξύ άλλων, αποφασίζει να σχολιάσει σχεδιαστικά τα μοντέλα που κυκλοφορούν στο νέο, πολλά υποσχόμενο Cyberpunk 2077.

  • 31/12/2020

Για τον Frank Stephenson έχουμε γράψει αρκετές φορές. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές της εποχής μας, υπεύθυνο για τη δημιουργία αρκετών σημαντικών προτάσεων, όπως η πρώτη BΜW X5 και τα νέα Mini και Fiat 500. Αυτός, τους τελευταίους μήνες, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube, αρχικά για να αναλύει το σκεπτικό που κρύβεται πίσω από τις δικές του δημιουργίες. Έχοντας, ωστόσο, ξεπεράσει τους 100.000 subscribers, ξεκινάει να σχολιάζει και δημιουργίες άλλων. Στην προκειμένη περίπτωση των δημιουργών ενός video game.

Ο λόγος για το Cyberpunk 2077, ένα παιχνίδι που έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα (οι gamers το γνωρίζουν καλά αυτό…) πλην όμως η δυστοπία και το dark περιβάλλον στο οποίο διαδραματίζεται έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον μίας μεγάλης μερίδας παικτών.

Πρωταγωνιστής της όλης ιστορίας είναι ο Johnny Silverhand, που χρησιμοποιεί τη φωνή του Keanu Reeves. Αυτός λοιπόν οδηγεί μία ειδικά βελτιωμένη Porsche 911 Turbo Carrera του 1977. Και το ωραίο είναι πως όσο cool και να ακούγεται αυτή, στο παιχνίδι υπάρχει μία μεγάλη γκάμα «ειδικών» οχημάτων και μοτοσικλετών, που έχουν σχεδιαστεί επί τούτου.

Σύμφωνα με τον Stephenson, το πιο ξεχωριστό όχημα είναι το Quadra Turbo R VTEC, ένα φανταστικό μοντέλο με εντυπωσιακό όνομα και ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Πέραν αυτού όμως, έχει να πει ένα καλό λόγο και για αρκετά ακόμη ιδιαίτερα σχήματα που παρελαύνουν μέσα στο παιχνίδι. Εάν είσαστε φίλος του gaming και σας αρέσουν και τα αυτοκίνητα (που μάλλον σας αρέσουν, για να διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές...) αξίζει να ρίξετε μία ματιά στο βίντεο που ακολουθεί.