Ο θρύλος των αγώνων Jacky Ickx συνεργάζεται με την Genesis


Ο έξι φορές νικητής στο Le Mans Jacky Ickx αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην Genesis, θέλοντας να συνεισφέρει με τις γνώσεις του στην εξέλιξη της μάρκας.

  • ΦΩΤΟ: Genesis Media
  • 8/2/2024

H Genesis θέλει να ενισχύσει το δυναμικό της στο υψηλότερο επίπεδο, και για αυτό προσέγγισε τον Jacky Ickx για να αναλάβει έναν τριπλό ρόλο στην εταιρεία.

Ο Βέλγος θα γίνει Εταίρος της Μάρκας και θα προσφέρει στρατηγικές ιδέες, θα έχει ρόλο πρεσβευτή, ενώ θα είναι και ο άνθρωπός της στον τομέα της πολυτελούς αυτοκίνησης.

Στα συμβουλευτικά του καθήκοντα, ο Ickx θα συνεργάζεται με τον Luc Donckerwolke και το Τεχνικό Κέντρο της Hyundai Motor Europe.

Το βιογραφικό του Ickx είναι τεράστιο στον χώρο των αγώνων. Είναι 8 φορές νικητής στη Formula 1, και έξι φορές νικητής στον 24ωροαγώνα του Le Mans, έχοντας οδηγήσει για ομάδες όπως η Ferrari, η McLaren, η Williams, η Lotus και η Porsche.

Ο Βέλγος πρώην οδηγός δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ζήσω στο μέλλον, να προχωρήσω από το παρελθόν, να επανεφεύρω, να προχωρήσω μπροστά. Πάντα θαύμαζα την Genesis για την καλλιεργημένη κομψότητα και τη σχεδιαστική της αισθητική και πιστεύω ειλικρινά σε μια σχέση που βασίζεται στην αυθεντικότητα και τον θαυμασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον.»

Ο Luc Donckerwolke, επικεφαλής σχεδιασμού και δημιουργικού τομέα του Ομίλου, σχολίασε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη μοναδική συνεργασία με τον Jacky Ickx. Με τα εκπληκτικά του επιτεύγματα, τις ανεκτίμητες γνώσεις και την επιθυμία του να επηρεάσει την επανάσταση του τοπίου της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο Jacky ευθυγραμμίζεται τέλεια με τις αξίες της μάρκας μας.

«Ως εξέχουσα προσωπικότητα που έχει εδραιωθεί σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, είναι τιμή μας να έχουμε τον Jacky για να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος της Genesis.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kia EV6 GT εναντίον Genesis GV60 και Ford Mustang Mach-E GT σε μία «ηλεκτρική μάχη» στα 400 μέτρα (video)

Το Genesis X Speedium Coupe προσφέρει μία ματιά στο ηλεκτρικό μέλλον της μάρκας