Ο "χορός" των πίσω καθισμάτων της νέας Mercedes-Benz GLA


H Mercedes-Benz δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο στο οποίο φαίνεται ο τρόπος διαμόρφωσης και η χρηστικότητα των πίσω καθισμάτων της καινούργιας GLA-Class.

  • KEIMENO: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 6/12/2019

Η καινούργια «γενιά» της Mercedes-Benz της GLA-Class θα παρουσιαστεί επίσημα στις 11 Δεκεμβρίου, όπως έχει ανακοινωθεί. Ωστόσο, μέχρι τότε η γερμανική εταιρεία δίνει μικρές «γεύσεις» από το αυτοκίνητο. Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση όπου δημοσίευσε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο οποίο φαίνεται σε γρήγορη κίνηση η δυνατότητα διαμόρφωσης των πίσω καθισμάτων και των ερεισίνωτων αυτών.

Σε αυτό, βλέπουμε ότι οι πλάτες του πίσω καθίσματος είναι αναλογίας 40:20:40, ενώ τα έδρανα μπορούν να σύρονται εμπρός-πίσω και ανεξάρτητα μεταξύ τους, δίνοντας προτεραιότητα είτε στον ωφέλιμο χώρο για τους εκεί επιβάτες ή για τις αποσκευές τους. 

Παρακάτω, μπορούμε να δούμε το σύντομο βίντεο.Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το αμάξωμα της καινούργιας GLA-Class θα είναι τουλάχιστον 10 cm ψηλότερο, συγκριτικά, και η σχεδίασή της θα είναι περισσότερο αρμόζουσα στο χαρακτήρα ενός crossover οχήματος.