Οδηγοί δεν προσέχουν δύο «ύπουλα» σαμαράκια και… απογειώνονται! (video)


Την επόμενη φορά που θα διασχίσουν τον συγκεκριμένο δρόμο είναι βέβαιο ότι το πόδι τους θα φύγει ενστικτωδώς από το γκάζι.

  • 7/6/2022

Τα «σαμαράκια» στους δρόμους έχουν μια συγκεκριμένη αποστολή: να υποχρεώνουν τους οδηγούς να μειώνουν ταχύτητα. Στο παρακάτω video θα δείτε όχι ένα αλλά δύο μειωτήρες ταχύτητας, όπως είναι η ονομασία τους, που κατασκευάστηκαν σε κοντινή απόσταση ο ένας από τον άλλο και το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά που ένας οδηγός δεν αντιλαμβάνεται της παρουσία τους να εκτελεί μια… εντυπωσιακή απογείωση!

Βλέποντας αυτή την όχι και τόσο συνηθισμένη κατάσταση ο Αμερικανός που μένει μπροστά από το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου αποφάσισε να τοποθετήσει μια κάμερα και να καταγράψει για μία εβδομάδα όλους αυτούς τους «ιπτάμενους» οδηγούς.

Το ευχάριστο είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία, ενώ το περίεργο είναι ότι ένα από τα οχήματα που την «πάτησε» ήταν περιπολικό!

Το video ανέβηκε στο YouTube και έγινε viral με τους χρήστες να κάνουν εμπνευσμένα σχόλια. Ένας από αυτούς έδωσε συγχαρητήρια στον άνθρωπο που τα σχεδίασε και κατάφερε να πετύχει τον… μέγιστο χρόνο πτήσης ενός αυτοκινήτου, ένας άλλος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους «ήρωες» που επιλέγουν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε αυτόν τον δρόμο ενώ υπήρξε και ένας που εμφανίστηκε σίγουρος ότι στην επόμενη διασταύρωση όλοι αυτοί οι οδηγοί θα πήραν ενστικτωδώς το πόδι από το γκάζι.

Δείτε το video…