Οι ευχές του Ιταλού Πρωθυπουργού στον Alex Zanardi


Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ALEX ZANARDI ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΝ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ GIUSEPPE CONTE.

  • 21/6/2020

Η κατάσταση του Alex Zanardi παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το νοσοκομείο Santa Maria alle Scotte, στη Σιένα, στο οποίο μεταφέρθηκε ο Ιταλός πιλότος της Formula 1 και Παραολυμπιονίκης. Τα μηνύματα συμπαράστασης και ευχής να γίνει γρήγορα καλά είναι πολλά και η είδηση για τον τραυματισμό του δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τον κ. Giuseppe Conte, τον Ιταλό Πρωθυπουργό. Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε σχετικά: «Mε την εκπληκτική γενναιότητά σου έχεις ανταπεξέλθει χιλιάδες δυσκολίες. Alex Zanardi, μην τα παρατάς! Όλη η Ιταλία παλεύει μαζί σου».

Συμπαραστάτης στη μάχη που δίνει ο Zanadri για τη ζωή του στάθηκε και ο Lapo Elkann, μεγαλομέτοχος της FIAT Chrysler Automobiles, ο οποίος επίσης ανήρτησε μήνυμα στο διαδίκτυο γράφοντας: «Βοήθησες στην καμπάνια μας χωρίς να το σκεφτείς ούτε στιγμή. Είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ένα παράδειγμα δύναμης και ζωής. Αγαπημένε Alex, είμαι κοντά σου και σου στέλνω μια θερμή αγκαλιά».