Οι Ιταλοί οραματίζονται το Fiat Panda των Carabinieri


Μπορεί το νέο Fiat Panda να μην έχει αποκαλυφθεί αυτό ωστόσο αυτό δεν απαγορεύει στους Ιταλούς σχεδιαστές να οραματίζονται μια διαφορετική έκδοση του ιταλικού supermini.

  • 6/6/2020

To Fiat Panda πρόκειται σύντομα να υποδεχθεί την τέταρτη κατά σειρά γενιά του. Ένα αυτοκίνητο με σημαντικά αυξημένες διαστάσεις, οι οποίες επί της ουσίας θα το τοποθετούν στην κατηγορία των supermini.

Με τον γνώριμο από πολυχρηστικό χαρακτήρα και την ημίψηλη αρχιτεκτονική να μεγιστοποιούν τα χωροταξικά κέρδη, το νέο Fiat Panda αναμένεται να διαδραματίσει πολλούς, συχνά αντιφατικούς ρόλους.

Ανάμεσα σε αυτούς υπολογίστε και εκείνο του περιπολικού της ιταλικής αστυνομίας, με τους Ιταλούς σχεδιαστές να μην χάνουν χρόνο και να ντύνουν στα… μπλε ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα στην ιστορία της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Άλλωστε η ιταλική αστυνομία έχει εντάξει στο δυναμικό της και τις τρεις προηγούμενες γενιές του Fiat Panda κάτι που αναμένεται να συμβεί και με την τέταρτη, αξιοποιώντας τις δυνατότητες ενός αυτοκινήτου που συνήθως προσφέρει στην γκάμα του δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν το νέο Fiat Panda να αποκτά αυτήν τη φορά και έκδοση Sport, η οποία θα είναι και η κορυφαία στην γκάμα του.  

Ακόμα κι αν το νέο Fiat Panda αποκαλυφθεί την επόμενη χρονιά πολύ δύσκολα θα το δούμε στην ελληνική αγορά πριν το τέλος του 2021. Άλλωστε το ιταλικό city car απέκτησε πρόσφατα νέα mild hybrid κινητήρια σύνολο και μαζί με αυτά μια μικρή παράταση ζωής.