Οι πρώτες εικόνες από τη γραμμή παραγωγής του νέου VW Golf


Μια ξεκάθαρη άποψη για το παρουσιαστικό του νέου VW Golf μάς προσφέρουν οι πρώτες φωτογραφίες από τη γραμμή παραγωγής του αειθαλούς best seller.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 16/10/2019

Μπορεί να μας χωρίζουν λίγα εικοσιτετράωρα από την πλήρη αποκάλυψη της όγδοης κατά σειρά γενιάς του VW Golf, ωστόσο, κάθε πληροφορία που σχετίζεται με το αειθαλές μικρομεσαίο hatchback εξακολουθεί να έχει την αξία της.

Αυτήν τη φορά οι πρώτες φωτογραφίες από τη γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου μάς προσφέρουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τον σχεδιασμό τόσο του αμαξώματος όσο και του θαλάμου επιβατών, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν τη γερμανική πρόταση να επενδύει περισσότερο στην τεχνολογία και λιγότερα στα… επαναστατικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Δεν είναι λίγοι αυτοί μάλιστα που ασκούν κριτική στην VW και στην ειδικότερα στην απόφασή της να διατηρήσει για μια ακόμα φορά απαράλλαχτο το σχεδιαστικό μοτίβο των μεταλλικών επιφανειών του Golf, πρακτική που παρόλα αυτά αποδίδει κρίνοντας από την εμπορική πορεία του του αυτοκινήτου όλες αυτές τις δεκαετίες.

Η πρεμιέρα του νέου VW Golf θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου και η διάθεσή του στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους.

Διαβάστε εδώ τις πρώτες μας εντυπώσεις πίσω από το τιμόνι του VW T-Roc R των 300 ίππων.