Οι τιμές του ηλεκτρικού νέου KIA e-Niro στην Ευρώπη


Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό KIA e-Niro ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά και έχουμε τις τιμές πώλησης του.

  • 20/4/2022

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό KIA e-Niro είναι πλέον διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά και έχουμε τις τιμές πώλησης του στην Ισπανία, οι οποίες είναι και ενδεικτικές για το επίπεδο που θα κυμανθούν στη χώρα μας. Η νέα γενιά του compact ηλεκτρικού SUV της KIA διατίθεται ήδη προς παραγγελία στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, αν και δεν πρόκειται να φτάσει στις αντιπροσωπείες της KIA πριν το ερχόμενο φθινόπωρο.

Με βάση τον online διαμορφωτή του νέου e-Niro, θα βρούμε μια σειρά από τρία διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού. Οι επιλογές για την ηλεκτρική παραλλαγή του νέου Niro είναι οι εκδόσεις Concept, Drive και Emotion.

Υπενθυμίζουμε ότι η «καρδιά» του πλήρως ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης του νέου e-Niro είναι ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 150 kW (204 PS) και 255 Nm ροπής. Η μπαταρία ιόντων λιθίου έχει ενεργειακή χωρητικότητα 64,8 kWh και η μέγιστη αυτονομία του ξεπερνά τα 450 χιλιόμετρα.

Οι τιμές του νέου KIA e-Niro στην Ισπανία:

e-Niro Concept: 40.550 €

e-Niro Drive: 44.250 €

e-Niro Emotion: 47.250 €