Οι τιμές του νέου Hyundai i10 στην Ελλάδα


ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ FRESH ΤΟ ΝΕΟ CITY CAR ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ.

  • 8/11/2019

Με το νέο i10 η Hyundai συνεχίζει μια μεγάλη παράδοση στην κατηγορία Α που ξεκίνησε με το Atos Prime για να συνεχίσει με την πρώτη γενιά του ομώνυμου μοντέλου.

Όπως ακριβώς  εκείνη η γενιά έφερε πολλές καινοτομίες, έτσι και το νέο Hyundai i10 έρχεται με αξιώσεις να κυριαρχήσει σε αυτή την κατηγορία. Πλέον βασικό του πλεονέκτημα δεν είναι μόνον οι value for money εξοπλιστικές εκδόσεις, αλλά και η σχεδίαση, ο εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης αυτοκινήτων μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά και οι χώροι μια και το μεταξόνιό του είναι εφάμιλλο μεγαλύτερων αυτοκινήτων.

Θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Ιανουαρίου του 2020, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ελληνικής αντιπροσωπείας, η οποία και ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης, αλλά και τα 4 επίπεδα εξοπλισμού.

Ειδικότερα, οι τιμές ξεκινούν από τα 11.190 ευρώ για την entry level έκδοση που ονομάζεται Fresh και εφοδιάζει ο κινητήρας 1.0 lt 67ps με χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2. Το Style είναι το επόμενο επίπεδο εξοπλισμού στα 11.990 ευρώ, ακολουθεί η Premium με 12.790 ευρώ και στην κορυφή η Distinctive με 13.790 ευρώ. Το αυτόματο κιβώτιο χρεώνεται επιπλέον 700 ευρώ.

Για μεγαλύτερη ισχύ προτείνεται η έκδοση στα 1.2 lt με 84 ps που κοστίζει 11.750 ευρώ, στο επίπεδο εξοπλισμού Fresh και στα 12.550 για το Style, 13.350 για το Premium και 14.350 ευρώ για το Distinctive. Ομοίως, 700 ευρώ επιπλέον ο αυτόματο κιβώτιο.

Η βασική έκδοση Fresh περιλαμβάνει τη σουίτα ασφαλείας Hyundai SmartSense, με 6 αερόσακους, Hill assist, σύστημα αυτόματης πέδησης, αναγνώρισης πεζών, προειδοποίησης απόσπασης της προσοχής του οδηγού, υποβοήθηση διατήρησης της λωρίδας, προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, εξοικονόμησης καυσίμου ISG (Idle stop and go) και E-call για άμεση ενημέρωση των υπηρεσιών ασφαλείας σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης, Cruise control, δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και λεβιέ ταχυτήτων, air condition, συναγερμό και αυτόματη ενεργοποίηση φώτων.

H Style έρχεται να συμπληρώσει τον εξοπλισμό με μια μεγάλη οθόνη 8 ιντσών, με κάμερα οπισθοπορείας, Apple CarPlay, Android Auto και διάφορες άλλες λειτουργίες.

Οι υπόλοιπες εκδόσεις έχουν περισσότερα εξοπλιστικά και αισθητικά στοιχεία, στο επίπεδο αυτοκινήτων της πολυτελούς κατηγορίας.

Το νέο Hyyndai i10 μπορείτε να δείτε από κοντά στην έκθεση Αυτοκίνηση.