Ουκρανός τρολάρει Ρώσο στρατιώτη που έμεινε από καύσιμα! (video)


Ο Ουκρανός πολίτης, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, πλησίασε το ακινητοποιημένο άρμα και ζήτησε να μάθει τι έχει συμβεί. Δείτε την επική ατάκα του.  

  • 1/3/2022

Όσο η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία εξελίσσεται, όλο και περισσότερα ερασιτεχνικά videos από το πεδίο της μάχης εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Ένα από αυτά έγινε viral τις τελευταίες μέρες στα social media και ευτυχώς δεν παρουσιάζει στενάχωρες εικόνες από αυτές που βιώνουν καθημερινά οι Ουκρανοί πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα δείχνει ένα άρμα του ρωσικού στρατού να έχει μείνει από καύσιμα στη μέση του δρόμου και έναν Ουκρανό πολίτη να πλησιάζει με το αυτοκίνητο και να ρωτάει για να μάθει τι έχει συμβεί.

Όταν οι στρατιώτες του απαντούν ότι έχουν μείνει από καύσιμα, ο πολίτης, χωρίς να χάσει στιγμή την ψυχραιμία του, ρωτάει αν θέλει να τους τραβήξει μέχρι τη Ρωσία.

Δείτε το video…

Μάλιστα στα σχόλια που ακολούθησαν μετά τη δημοσίευση του video ένας χρήστης προτείνει στους Ρώσους στρατιώτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα των μηχανικών του διάσημου ρωσικού καναλιού Garage 54 και να φουλάρουν το άρμα με... Coca Cola!

Δείτε το video με το εγχείρημά τους...