#Βενζίνη: Το Twitter δίνει… ρέστα με την εκτόξευση των τιμών


Με την τιμή της αμόλυβδης να κατευθύνεται προς τα 2.50 ευρώ, οι χρήστες των social media δεν χάνουν το χιούμορ τους και προτείνουν "εναλλακτικούς" τρόπους μετακίνησης. 

  • 10/3/2022

Η ραγδαία αύξηση των τιμών των καυσίμων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό έχοντας σπάσει ήδη το φράγμα των 2€, ενώ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργος Ασμάτογλου με τοποθέτησή του στον AΝΤ1 έθεσε ένα ερώτημα, θέλοντας να δώσει την εκτίμησή του για το τι μας περιμένει τις επόμενες ήμερες:

«Το διήμερο που πέρασε, η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης αυξήθηκε κατά 10 λεπτά δηλαδή από 2.10 ευρώ το λίτρο που ήταν, έφτασε στα 2.20 ευρώ το λίτρο. Εάν η τιμή της αμόλυβδης αυξάνεται με τον ίδιο ρυθμό, πόσα διήμερα χρειάζονται για να αυξηθεί η τιμή στα 2.50 ευρώ;».

Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα που βιώνουμε από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις του, κάποιοι δεν χάνουν το χιούμορ τους και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με μία διαφορετική προσέγγιση.

Τις τελευταίες ώρες στο Twitter το hashtag #βενζίνη βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων και εκτός από τις ανησυχίες των πολιτών φιλοξενεί και μερικές πιο χιουμοριστικές τοποθετήσεις όπως οι παρακάτω: