Παράταση εγγύησης από την Audi


Η Audi ανακοίνωσε ότι επεκτείνει για τρεις μήνες την ισχύ εγγύησης για όσα από τα (καινούργια) οχήματά της αυτή έληγε στις 31 ΜΑΪΟΥ.

  • 4/5/2020

Αυτή την περίοδο της πανδημίας, ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων είναι και η αδυναμία να επισκεφτούν έγκαιρα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία για να κάνουν εμπρόθεσμα το σέρβις στα οχήματά τους. Στην Audi, αποφάσισαν να δώσουν τρίμηνη παράταση για όσους πελάτες της η προθεσμία έληγε μεταξύ πρώτης Μαρτίου και 31ης Μαΐου, για να συνεχίσουν να επωφελούνται των προνομίων που παρέχει η εταιρεία. Πλέον, αυτοί έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το σέρβις στο αυτοκίνητό τους έως και τις 31 Αυγούστου. 

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση της Audi, το μέτρο αφορά σε όλο τον κόσμο και για αυτοκίνητά της που έχουν κατασκευαστεί στην Ευρώπη, τη Βραζιλία, το Μεξικό και την Ινδία. Όπως δήλωσε ο κ. Horst Hanschur, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Δικτύου Πωλήσεων και Υπηρεσιών: «επικοινωνούμε με τους πελάτες μας αυτή την περίοδο που δοκιμαζόμαστε όλοι και τους παρέχουμε τη δυνατότητα ευελιξίας στον προγραμματισμό της επίσκεψης στους αντιπροσώπους της Audi. Πολλοί από αυτούς έχουν ακόμα κλειστές τις εγκαταστάσεις τους ή μόλις έχουν αρχίσει τη διαδικασία επαναλειτουργίας των δραστηριοτήτων τους. Για τον λόγο αυτό προσαρμοζόμαστε ώστε να είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν των κορυφαίων υπηρεσιών μας, αλλά και να εξασφαλίσουμε το μέλλον των συνεργατών μας».

Διαβάστε, επίσης: Θα χτίζατε το σπίτι σας στο σχήμα του logo της Audi;