Πατινάζ στην άσφαλτο με μια AMG GT Black Series (video)


Αυτή τη φορά ο Stig μας χαρίζει ενάμιση λεπτό με την GT Black Series κάνοντας ατελείωτες πλαγιολισθήσεις.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 20/1/2021

Η Mercedes-AMG GT Black είναι η πιο φανταχτερή έκφανση του γερμανικού σπορ μοντέλου που στη νέα του εκδοχή παρουσιάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Με αρκετά στοιχεία από την αγωνιστική GT3 και ένα νέο bi-turbo V8 αποδίδει 730 ολοζώντανους ίππους και 800 Nm ροπής.

Οι επιδόσεις για το 0-100 km/h σε 3,2 sec ή η τελική των 325 km/h μπορεί να ακούγονται νούμερα αναμενόμενα για το σπάνιο είδος αυτού του supercar. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο πως η GT Black Series κατάφερε να «πατήσει» την Lamborghini Aventador SVJ στο Nurburgring μιλά από μόνο του για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του ταχύτερου πλέον μοντέλου παραγωγής στην Πράσινη Κόλαση.

Και εδώ έχουμε μια καλή ευκαιρία να το απολαύσουμε σε ένα πραγματικά καυτό βίντεο που ξεκινά με μερικά κοντινά πλάνα της GT Black Series με το έντονο πορτοκαλί χρώμα. Στην αρχή ο Stig κάνει μερικά ανάποδα στην γνωστή πίστα δοκιμών του Top Gear και όταν τα λάστιχα αρχίζουν και ζεσταίνονται δεν λέει να σηκώσει το πόδι του από το γκάζι.

Αξίζει να αφιερώσετε κάτι παραπάνω από ενάμιση λεπτό και να απολαύσετε ένα εξαιρετικό κλιπάκι με απίστευτο ήχο και πολύ καπνό από καμένο λάστιχο!