Περισσότερη αποκάλυψη για το νέο Opel Mokka (Video)


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ OPEL MOKKA ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ MICHAEL LOHSCHELLER, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 22/6/2020

Το νέο Mokka βρίσκεται στο τελικό στάδιο δημιουργίας του, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του και η Opel φροντίζει να το διατηρεί στη δημοσιότητα μέχρι τότε. Ο κ. Michael Lohscheller, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέλαβε να μας συστήσει το καινούργιο μοντέλο, παρουσιάζοντάς το σε ένα σύντομο βίντεο. Το αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι καμουφλαρισμένο αλλά διακρίνονται τα φωτιστικά σώματα και οι γενικές γραμμές του αμαξώματος.

Το crossover/SUV μοντέλο της εταιρείας παρουσιάστηκε το 2012 και το 2016 δέχτηκε μια σχετική ευρεία αλλαγή με αποτέλεσμα να μετονομαστεί σε Mokka X. Πλέον, επανέρχεται με το αρχικό όνομα αλλά και προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα που επικρατούν στην Αυτοκινητοβιομηχανία. Θα  διατίθεται τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης, με υβριδική διάταξη, καθώς και ηλεκτρικό. Σύμφωνα με την Opel, η παραγωγή του θα αρχίσει στα τέλη της χρονιάς και η διάθεσή του στην αφορά τους πρώτους μήνες του 2021. Η σχεδίασή του θα διαφέρει απ' ό,τι έχουμε συνιθήσει ως τώρα, με νέα μάσκα και εσωτερικό.

Παρουσιάζοντάς το, ο κ. Lohscheller είπε χαρακτηριστικά: «Έχω αναλάβει την ευθύνη της Opel τα τρία τελευταία χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, βάλαμε πολλή δουλειά και ακόμα περισσότερο πάθος στην εξέλιξη του νέου Mokka. Με την επόμενη γενιά Mokka, ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουμε την Opel. Ανυπομονώ να δω το νέο μας μοντέλο στο δρόμο». Ας δούμε το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.