Περισσότερη… McLaren Grand Tourer!


Οι Βρετανοί έδωσαν περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες για το επερχόμενο GT μοντέλο τους το οποίο θα είναι το τέταρτο στην γκάμα τους.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 4/4/2019

Πρόκειται για μία νέα McLaren που έχει την προσωρινή ονομασία Grand Tourer και που είναι εμπνευσμένη από την Speedtail. Πάντως, οι επιδόσεις δεν θα είναι ανάλογες του hypercar αλλά η Grand Tourer θα προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη άνεση ως ένα GT.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τα μηχανικά μέρη αλλά θεωρείται δεδομένη η παρουσία  του πασπαρτού (μπαίνεις παντού) twin-turbo V8. Μια πρώτη γεύση είχαμε πάρει από την παρουσίαση του μοντέλου στο σαλόνι της Γενεύης με βαρύ καμουφλάζ και τώρα οι Βρετανοί μας δίνουν τις πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμές του μοντέλου.

Πίσω από τα πολύ ελαφρύτερα καλύμματα διακρίνεται το όμορφο αμάξωμα του μοντέλου παραγωγής με το μεγαλύτερο μήκος και τις πιο αρμονικές γραμμές ελπίζοντας πως δεν θα είναι τόσο άσχημο όσο η Speedtail. Πάντως η McLaren έχει βρει τον τρόπο να διευρύνει την γκάμα της με παραλλαγές στο ίδιο θέμα αφού η Grand Tourer θα βασίζεται στην 720S.