Ποιο αυτοκίνητο μπορείτε να αποκτήσετε με leasing και 24.000 δολάρια/μήνα


Το υψηλότερο μηνιαίο μίσθωμα αυτοκινήτου στον πλανήτη διαθέτει το ένα από τα τρία αντίτυπα του Koenigsegg CCXR Trevita, το συμβόλαιο του οποίου προβλέπει μεταξύ άλλων και την προκαταβολή των 650.000 δολαρίων.

  • 30/10/2020

Αν το όνειρό σας ήταν η απόκτηση ενός supercar με την υπογραφή της σουηδικής Koenigsegg, τότε αυτή ίσως αποτελεί μια… μοναδική ευκαιρία για να το κάνετε πραγματικότητα.

Και αυτό γιατί το ένα από τα δύο αντίτυπα του Koenigsegg CCXR Trevita συνδυάζεται με ένα πενταετές πρόγραμμα leasing επιτρέποντας στον υποψήφιο χρήστη του να το κάνει δικό του για τα επόμενο πέντε χρόνια καταβάλλοντας μόλις 24.000 δολάρια τον μήνα.

Στο ποσό αυτό, βέβαια, θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς την προκαταβολή των 650.000 δολαρίων, η οποία προβλέπεται από το συμβόλαιο της μακροχρόνιας μίσθωσης.

Το συνολικό ποσό που θα κληθεί να καταβάλλει ο χρήστης του Koenigsegg CCXR Trevita στα επόμενα πέντε χρόνια ανέρχεται στο 1,44 εκατομμύριο δολάρια.

Πόσο υπερβολικό, όχι όμως αρκετό για να καταρρίψει το ρεκόρ της Bugatti Chiron, η τριετούς διάρκειας μίσθωση της οποίας κοστίζει 1,58 εκατομμύρια δολάρια.

Για την ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι η Koenigsegg CCXR Trevita εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήραχωρητικότητας 4,8 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο υπερσυμπιεστών αποδίδει περισσότερους από 1.000 ίππους.