Πωλητήριο σε Lear-Jet που μετατράπηκε σε limo


Το ιδιωτικό Jet των ονείρων σας τώρα κυκλοφορεί και σε έκδοση Limo, η οποία υπόσχεται να σας ταξιδέψει με τη μέγιστη δυνατή άνεση και πολυτέλεια στον προορισμό  σας.

  • 31/3/2020

Τι θα λέγατε αν δίπλα στο ιδιωτικό σας Jet προσθέτατε και ένα street legal τετράτροχο με ανάλογα χαρακτηριστικά. Ακούγεται τρελό, αλλά ένας Αμερικανός ξόδεψε περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια για να μετατρέψει ένα παροπλισμένο Jet σε αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, μιας και το Jet των 13 μέτρων προσαρμόστηκε με επιτυχία στο νέο του ρόλο, όντας έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο έδαφος.

Φυσικά, τα φτερά του Lear-Jet αφαιρέθηκαν, όπως άλλωστε και οι κινητήρες Jet στη μιας και για την κίνηση της… ιπτάμενης λιμουζίνας φροντίζει πλέον ένα οκτακύλινδρο σύνολο βενζίνης.

Οι τροχοί των 28 ιντσών εξασφαλίζουν ότι το Jet θα παραμείνει στο έδαφος ακόμα και στην περίπτωση που θα αναπτύξει τη μέγιστη ταχύτητα των 160 χλμ./ώρα.

Τροποποιήσεις έχει δεχθεί και το εσωτερικό του Lear-Jet, καθώς το πιλοτήριο έπρεπε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και ο θάλαμος επιβατών να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής τετράτροχης λιμουζίνας.

Ποια είναι αυτά; Αναρίθμητα ηχεία, οθόνες, φώτα νέον και ένα αξιοπρεπέστατο mini bar το οποίο δείχνει έτοιμο να υποστηρίξει το εν κινήσει ξεφάντωμά σας.

Το τετράτροχο Lear-Jet πρόκειται να δημοπρατηθεί μέσα στον Μάιο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη ενδιαφερόμενοι οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν έως και 5 εκατομμύρια ευρώ για να το αποκτήσουν.   

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να φτιάξεις έναν κινητήρα Porsche στο σαλόνι σου (Video)