Porsche Unseen: H αποκάλυψη (βίντεο)


Το τελευταίο διάστημα η Γερμανική εταιρία μας έδινε πληροφορίες για μερικά άκρως εντυπωσιακά πρωτότυπα οχήματα, τα οποία όμως δεν είδαν ποτέ το φως της παραγωγής. Τώρα, ήρθε η ώρα για την πλήρη αποκάλυψη όλων αυτών.

  • 28/11/2020

Από την έκδοση δρόμου της διαστημικής 919 Hybrid και το Vision 920, που έμοιαζε να ξεπηδά απευθείας από την κατηγορία LMP1, μέχρι το Renndienst (για το οποίο δεν θα σας μιλήσουμε, μπορείτε να το βρείτε μετά το 26ο λεπτό…) η Porsche κρύβει αρκετά μυστικά πίσω από τις κλειστές πόρτες της.

Η εταιρία της Στουτγάρδης, με την τεράστια ιστορία στους αγώνες, αποδεικνύεται ότι διαθέτει και ένα αρκετά δημιουργικό σχεδιαστικό τμήμα, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά που ξέρουμε. Και αυτό ακριβώς αποτυπώνεται σε μία ολόκληρη εκπομπή, υπό τον τίτλο Porsche Unseen, όπου σε κάτι λιγότερο από 48 λεπτά μηχανικοί και σχεδιαστές της φίρμας μας παρουσιάζουν οχήματα κρυμμένα από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μερικά από τα πιο κρυμμένα μυστικά της Porsche αποκαλύπτονται εδώ, στο κέντρο ανάπτυξης της φίρμας. Αξίζει λοιπόν να αφιερώσει κανείς λίγο από το χρόνο του στο βίντεο που ακολουθεί. Αν μη τι άλλο, θα μάθει πράγματα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί.