Πώς να μετατρέψεις ένα Mitsubishi L200 σε αυτοκινούμενο


Μια σκηνή οροφής και όλος ο απαραίτητος εκδρομικός εξοπλισμός μετατρέπουν το Mitsubishi L200 σε έναν χώρο για να ταξιδέψεις και να ζήσεις τα όνειρά σου.

  • 21/11/2020

Το Mitsubishi L200 έχει γίνει γνωστό για τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του και τις εκτός δρόμου ικανότητές του, οι τελευταίες γενιές του αυτοκινήτου διεκδικούν μια θέση ανάμεσα στις επιβατικές προτάσεις, έχοντας οικειοποιηθεί τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που μπορείς να συναντήσεις σε ένα SUV.

Βέβαια στην όχι και τόσο μακρινή Γερμανία, η Mitsubishi έκανε το βήμα παραπάνω, μετατρέποντας το ιαπωνικό pickup σε… αυτοκινούμενο.

Το project δεν μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο, από τη στιγμή που ο πρόσθετος εξοπλισμός μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί ανάλογα με την αποστολή του αυτοκινήτου.

Η ειδική βάση οροφής πάνω στην οποία αναπτύσσεται μια σκηνή, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εστίες υγραερίου και πτυσσόμενο νεροχύτη, η δεξαμενή νερού 12 λίτρων αποτελεί το βασικό πακέτο αναβάθμισης, καθώς στο μέλλον στα παραπάνω χαρακτηριστικά πρόκειται να προστεθούν η ντουζιέρα, ένα ψυγείο 230V και τα φωτοβολταϊκάπάνελ.

Πέρα από τον εκδρομικό εξοπλισμό, οι αναβαθμίσεις που προσφέρονται επεκτείνονται και στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, με πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα των πρόσθετων τόξων στους θόλους των τροχών και τις ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών.

Αυτό που αξίζει να γνωρίζετε είναι ότι ο εκδρομικός εξοπλισμός μαζί με τη βασική τέντα οροφής κοστίζουν περίπου 5.500 ευρώ, ενώ για τις αναβαθμίσεις του αμαξώματος (ζάντες και προεκτάσεις φτερών) θα χρειαστεί να καταβάλλετε ακόμα 3.700 ευρώ.

Τέλος αν δεν διαθέτετε κάλυμμα για τον χώρο φόρτωσης του ιαπωνικού pickup τότε αυτό θα σας στοιχήσει σχεδόν 2.000 ευρώ.  

Διαβάστε ακόμα:

Το Mitsubishi Space Star Ralliart είναι το EVO του φτωχού

Δοκιμάζουμε το σκληροτράχηλο Mitsubishi L200 Club Cab 2.2 4WD