Πώς θα είναι η καινούργια Rolls-Royce Ghost;


Η ΝΕΑ GHOST ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ ROLLS-ROYCE ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 27/7/2020

Η Rolls-Royce έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται σε σκίτσο το περίγραμμα της καινούργιας Ghost, η οποία είναι μικρότερη σε διαστάσεις από τα υπόλοιπα τέσσερα της μοντέλα της. Στην εικόνα φαίνονται οι βασικές γραμμές του αμαξώματός της το οποίο θα χαρακτηρίζεται από λιτό στυλ, όπως έγινε γνωστό. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Torsten Müller-Ötvös, Διευθύνων Σύμβουλος της βρετανικής εταιρείας, πριν την έναρξη της διαδικασίας εξέλιξης –αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής–, τα στελέχη της προσπάθησαν να ακούσουν και έλαβαν υπόψη τις παρατηρήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών της.

Όπως έγραψε σε επιστολή του ο κ. Müller-Ötvös «προκειμένου να κατασκευάσουμε ένα προϊόν το οποίο να παραμένει ανταγωνιστικό και ελκυστικό για τα επόμενα δέκα χρόνια, έπρεπε να ακούσουμε πολύ προσεκτικά τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Η απάντηση ήταν απλή. Θέλαμε η νέα Ghost να είναι υπερπολυτελής αλλά απέριττη αναφορικά με τον σχεδιασμό της και να παραμένει ένα αυτοκίνητο το οποίο να μπορείς είτε να το οδηγείς είτε να μεταφέρεσαι σε αυτό. Ανακαλύψαμε ότι οι πελάτες μας, πλέον, έχουν την τάση προς πολυτελή αντικείμενα τα οποία να είναι απλά και λιτά, που δεν κραυγάζουν παρά ψιθυρίζουν».

Σύμφωνα με τον κ. Müller-Ötvös, η καινούργια Ghost δεν θα έχει κανένα άλλο κοινό στοιχείο με το παρόν μοντέλο, παρά μόνο το έμβλημα-αγαλματίδιο στη μάσκα και τις ομπρέλες στις πόρτες οδηγού και συνοδηγού.