Πώς θα είναι το νέο αυτοκίνητο Ken Block; (Video)


Ο KEN BLOCK ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GYMKHANA XI ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ HOONIFOX, ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

  • 6/5/2020

Κάθε επόμενο «Gymkhana» είναι ένα πολυαναμενόμενο γεγονός από τους φίλους της θεαματικής οδήγησης και τους θαυμαστές του Ken Block. Κάθε παραγωγή του είναι εντυπωσιακότερη από την προηγούμενη και το κάθε σενάριό της περισσότερο απρόσμενο και αποκλειστικό. Αυτή τη φορά, ο γνωστός οδηγός δεν θα εντυπωσιάσει μόνο με την ικανότητά του να καταφέρνει τα πιο παράτολμα περάσματα και τη μετατροπή του μαύρου ελαστικού σε λευκό καπνό, αλλά έδωσε τις συμβουλές του για το πώς να είναι το αυτοκίνητο το οποίο θα πρωταγωνιστήσει μαζί του στο «Gymkhana XI».

Για την ενδέκατη διοργάνωση, ο Ken Block συνεργάστηκε με τον Ash Thorp, τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το νέο Batmobile στην καινούργια κινηματογραφική ταινία του «Batman». Ο Block ήθελε ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο να έχει την αισθητική των οχημάτων της δεκαετίας του 1980, αλλά να είναι σύγχρονο σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη του, παραπέμποντας σε ένα αγωνιστικό για το WRC. Έτσι, προέκυψε το Hoonifox, ένα αυτοκίνητο που έχει επιρροές από τη Ford Mustang. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον κινητήρα του και οι υποθέσεις για το τι θα υπάρχει, τελικά, κάτω από το καπό του είναι πολλές. Από τον V6 EcoBoost του Ford GT μέχρι και τον… ηλεκτροκινητήρα των 1.420 PS που διαθέτει το πρωτότυπο Ford Mustang Cobra Jet 1400! Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε πώς συνεργάστηκαν ο Ken Block και ο Ash Thorp για τη δημιουργία του.