Πως θα μπορούσε να είναι το Mitsubishi Lancer EVO XI;


Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Enoch Gonzales σχεδίασε ένα σύγχρονο Mitsubishi Lancer EVO XI και ομολούμε πως είναι πανέμορφο.

  • 1/6/2021

Νωρίτερα φέτος, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής αυτοκινήτων Enoch Gonzales φαντάστηκε πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα σύγχρονο Mitsubishi Lancer. Και τώρα στις φωτογραφίες που ακολουθούν μας δείχνει την «άσκηση» του πάνω στην hot παραλλαγή του αυτοκινήτου, το Lancer Evolution.

Ενώ το συνολικό σχέδιο του αυτοκινήτου είναι παρόμοιο με το «πολιτικό» Lancer που είχε σχεδιάσει, το Evo επωφελείται από μία πληθώρα τροποποιήσεων. Αυτές ξεκινούν από μπροστά, όπου οι προβολείς LED έχουν επανασχεδιαστεί και τώρα είναι πολύ πιο επιθετικοί. Εμπρός διαθέτει επίσης ένα ζεύγος από πρωτότυπα κυκλικά φώτα ομίχλης LED εμπνευσμένα από τα ράλι και μία ανοιγόμενη μαύρη γρίλια. Το εμπρός μέρος δείχνει πολύ δυναμικό με μεγάλες εισαγωγές αέρα, άγριο μαύρο προφυλακτήρα και έντονη εισαγωγή αέρα στο καπό.

Στα πλάγια το Lancer Evolution του Enoch Gonzales φοράει ένα εντυπωσιακό σετ μαύρων ματ τροχών της BBS. Διαθέτει επίσης άλλους δύο αεραγωγούς πίσω από τους μπροστινούς τροχούς, φουσκωμένα πλευρικά μαρσπιέ και πολύ δυναμικό πίσω μέρος με όμορφες γωνίες και πτυχές.

Χωρίς αμφιβολία στο επιθετικό πίσω μέρος εντυπωσιάζει η πανύψηλη σταθερή πίσω αεροτομή και τα πίσω φώτα LED με την μακριά φωτεινή ράβδο που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του πίσω μέρους.