Πως θα μπορούσε να είναι το Mitsubishi Lancer Evolution;


Είναι ακόμα άγνωστο αν το εμβληματικό Lancer Evo θα αναστηθεί από τη Mitsubishi, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε ένα rendering που μας γεμίζει με ενθουσιασμό.

  • ΠΗΓΗ: Kolesa.ru
  • 2/12/2021

Τον περασμένο Μάιο, η Mitsubishi  μας εξέπληξε με την ανακοίνωση ότι αναβιώνει την υπομάρκα Ralliart. Ο ενθουσιασμός ήταν λογικό να κυριεύσει τους φίλους της ιαπωνικής φίρμας και τους πολυάριθμους οπαδούς του Lancer Evo που περιμένουν εναγωνίως την αναβίωσή του.

Αυτό το καλοκαίρι επίσης, έγινε σαφές ότι η Mitsubishi  σκέφτεται να ασχοληθεί ξανά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα άμεσα σχέδια για ένα νέο Lancer Evolution. Η… πόρτα όμως δεν έχει κλείσει τελείως, αν και η εταιρεία δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα «αρκετά δυνατή» για να αρχίσει να ξοδεύει χρήματα σε ένα περιορισμένου εμπορικού ενδιαφέροντος sedan επιδόσεων.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες για ένα νέο Lancer Evolution και μας οδήγησε στα renderings για το ιαπωνικό εμβληματικό σεντάν που βλέπουμε κατά καιρούς. Τα συγκεκριμένα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.ru και είναι δουλειά του ανεξάρτητου σχεδιαστή Nikita Chuiko.

Τα renderings αποκαλύπτουν το ιαπωνικό σεντάν επιδόσεων σε ένα πολύ εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα με το σήμα κατατεθέν της μάρκας, τη μπροστινή μάσκαςσε σχήμα Χ. Το συνολικό σχήμα του αυτοκινήτου μοιάζει πολύ με το Lancer Evo της τελευταίας γενιάς, αλλά με αρκετά πιο έντονες γραμμές. Στο πίσω μέρος, τα κοφτερά πίσω φώτα που εκτείνονται μέχρι τα φτερά δίνουν μια πολύ τολμηρή και ξεχωριστή εμφάνιση στο αυτοκίνητο.