Πότε παρουσιάζεται το νέο supercar του Gordon Murray


Δεν αργεί η ώρα για την επίσημη παρουσίαση του Τ.33, του νέου supercar από την Gordon Murray Automotive.

  • 7/1/2022

Μετά τις Τ.50 και Τ.50 Niki Lauda Edition, η Gordon Murray Automotive ανακοίνωσε πως στις 27 Ιανουαρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου της 'Supercar GT' (όπως το αποκαλεί), της Τ.33.

Με τον χαρακτηρισμό 'Supercar GT', η εταιρεία του πάλαι ποτέ αεροδυναμιστή της Brabham και της McLaren υποδηλώνει πως το νέο της αυτοκίνητο δεν θα εστιάζει αποκλειστικά στην απόδοση και την ταχύτητα, αλλά θα δίνει έμφαση στην άνεση και την οδηγική απόλαυση.

Αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με τον κινητήρα 3,9 λίτρων, V12 της Cosworth.

Η κατασκευή της θα γίνει στα ολοκαίνουρια κεντρικά της εταιρείας στο Windlesham της Αγγλίας, εκεί όπου θα γίνεται όλος ο σχεδιασμός, η εξέλιξη, οι πωλήσεις και το σέρβις των αυτοκινήτων της.

Ο Gordon Murray δήλωσε σχετικά:

«Θα θέσουμε πολλούς σημαντικούς στόχους για τα νέα μας κεντρικά μέσα τα επόμενα δύο χρόνια. Ένας από τους πιο σημαντικούς θα είναι στις 27 Ιανουαρίου, όταν θα αποκαλύψουμε το πρώτο αυτοκίνητο Gordon Murray Automotive που θα κατασκευαστεί εκεί. Είμαστε όλοι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε ένα τόσο σημαντικό αυτοκίνητο στον κόσμο σε μόλις τρεις εβδομάδες από τώρα».