Πρόωρη «αποκάλυψη» για τη νέα Ford Mustang (video)


Με τη νέα Ford Mustang  να κάνει ντεμπούτο στις 14 Σεπτεμβρίου, οι πρώτες render εικόνες έχουν ήδη κυκλοφορήσει δίνοντάς μια καλή γεύση από το... κυρίως πιάτο. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / VIDEO: CHARLES CRONLEY
  • 5/9/2022

Λίγο πριν την αποκάλυψη της νεότερης γενιάς της εμβληματικής Ford Mustang, οι πρώτες renderεικόνες κυκλοφόρησαν σε μορφή video στο κανάλι του Charles Croney στο YouTube, δίνοντας στον κόσμο μία πρώτη γεύση του πως θα μπορούσε να είναι το νέο μοντέλο.

Ο Croney έκανε το render μέσω του δωρεάν λογισμικού 3D renderingBlender, χρησιμοποιώντας τις spy photos που δημοσιεύτηκαν τον Απρίλιο, και δημιούργησε το video με τη βοήθεια του iPhone του και του Adobe After Effects.

Ο δημιουργός του video παραδέχτηκε ότι δεν είχε καμία πληροφορία για τα πλαϊνά του οχήματος, οπότε αυτά που φαίνονται στις εικόνες έχουν αποσπαστεί από την τρέχουσα έκδοση της Mustang. Παρ' όλ' αυτά, η Ford έχει αποκαλύψει ορισμένες πληροφορίες αναφορικά με το νέο μοντέλο μέσω των teaser που δημοσίευσε στα social media της, εν αναμονή της παρουσίασης της Mustang του 2024.

Για παράδειγμα, ένα σήμα GT Performance θα είναι τοποθετημένο στην πόρτα του πορτπαγκάζ, ενώ το χαρακτηριστικό έμβλημα pony, όπως και ο κλασικός V8 κινητήρας που φέρουν παραδοσιακά όλες οι γενιές Mustang, θα διατηρηθούν.

Η Ford έχει επίσης διοργανώσει μία εκδήλωση που ονομάζεται The Stampede, στην οποία οι ιδιοκτήτες Mustang θα έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν και να είναι οι πρώτοι που θα «γνωρίσουν» σπό κοντά τη νέα Mustang. Τα «αποκαλυπτήρια» θα γίνουν στις 14 Σεπτεμβρίου, 20:00 EDT (15 Σεπτεμβρίου 3:00 ώρα Ελλάδος), ενώ θα είναι η κύρια παρουσίαση του 2022 North American International Auto Show.

Δείτε το video: