Πρώτη φωτογραφία από το νέο Subaru BRZ


H Subaru δημοσίευσε μια πρώτη εικόνα από το καινούργιο BRZ στην οποία φαίνονται λεπτομέρειες από τον εμπρός αριστερό τροχό και τον εκεί θόλο, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για κάτι περισσότερο στο αμάξωμά του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 5/10/2020

Για τους φίλους της σπορ οδήγησης, αλλά και της Subaru ως εταιρείας, το BRZ είναι ένα από τα αγαπημένα και σχετικά προσιτά μοντέλα που προσφέρουν τη χαρά της οδήγησης. Το «δίδυμο αδερφάκι» του Toyota GT86 παρουσιάστηκε το 2013 και σταμάτησε να παράγεται από την περασμένη άνοιξη, ωστόσο οι άνθρωποι της Subaru είχαν αποφασίσει τη δημιουργία της καινούργιας γενιά του.

Στην πρώτη φωτογραφία-προοίμιο που δημοσίευσε η ιαπωνική εταιρεία από το καινούργιο μοντέλο, φαίνεται η λεπτομέρεια του (εμπρός αριστερά) τροχού, μέρους του μαρσπιέ και του θόλου. Επίσης, μπορούμε να δούμε και τον αεραγωγό που υπάρχει για την ψύξη του συστήματος πέδησης.

Ο τροχός είναι αυτός που χρησιμοποιείται στο Toyota GR Yaris, κάτι που δείχνει τον συσχετισμό των δύο εταιρειών στην παραγωγή των (Subaru) BRZ και (Toyota) GT86, αντίστοιχα. Όπως έγινε γνωστό, περισσότερες λεπτομέρειες για το καινούργιο BRZ αναμένεται να δημοσιοποιηθούν ως το τέλος του φθινοπώρου. 

Ακολουθείστε το CAR AND DRIVER στο NEWS GOOGLE για να μαθαίνετε πρώτοι τις ειδήσεις που αξίζουν!