Πρώτο teaser για το νέο crossover της Skoda


Στην Γενεύη η τσέχικη εταιρία θα παρουσιάσει ένα νέο κόμπακτ crossover μοντέλο που θα βασίζεται στο πρωτότυπου Vision X.

  • 16/1/2019

Εδώ βλέπετε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου μοντέλου της Skoda που θα κάνει τον Μάρτιο την παγκόσμια πρεμιέρα του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Διακρίνονται τα φώτα ημέρας με τα LED στοιχεία και χαμηλότερα τα προβολάκια ενώ προς τα πίσω η οροφή έχει ράγες ως ένδειξη ενός crossover χαρακτήρα.

Το νέο Skoda θα τοποθετείται κάτω από το Karoq και θα ξεκινήσει να πωλείται στις ευρωπαϊκές αγορές από το ερχόμενο φθινόπωρο. Θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB που χρησιμοποιείται στα Seat Arona και VW T-Roc. Οι χώροι αναμένεται να είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία με ένα μεγάλο πορτμπαγκάζ και διάφορες πρακτικές διευκολύνσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για την γκάμα των κινητήρων, αλλά θεωρείται δεδομένη η παρουσία του 1.0 TSI στην βάση και ψηλότερα ίσως ο 1.5 TSI Evo. Πιθανότατα θα υπάρχει και η ντίζελ έκδοση 1.6 TDI, ενώ δεν προβλέπεται τετρακίνητη έκδοση. Αργότερα θα λανσαριστεί και έκδοση 1.5 TGI με φυσικό αέριο. Όλα αυτά μένει να επιβεβαιωθούν στις επόμενες εβδομάδες.