Πρώτο teaser για το νέο Lexus IS


H Lexus αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία teaser για το νέο της IS, μαζί με την πληροφορία ότι η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου.

  • Μιχαλης Κατωποδης
  • 1/6/2020

Το κλασικό sedan της Ιαπωνικής εταιρίας βρίσκεται στη δύση της τρίτης γενιάς του. Σε μία περίπου εβδομάδα από σήμερα θα αποκαλυφθεί η νέα, τέταρτη γενιά, σε μία online παρουσίαση, από αυτές που δείχνουν να γίνονται μόδα στις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η Lexus έδωσε ταυτόχρονα στη δημοσιότητα και μία πρώτη φωτογραφία, που αποκαλύπτει τη σιλουέτα του πίσω μέρους, τονίζοντας μόνο τα φωτιστικά σώματα. Από τα όσα μπορούμε να σχολιάσουμε, τα δύο πίσω φώτα θα είναι τριγωνικού σχήματος και θα ενώνονται μεταξύ τους με μία φωτεινή ταινία LED. Λίγο πιο κάτω διακρίνεται και το ανάγλυφο του αεροδυναμικού διαχύτη, που αναμένεται να βοηθάει στη δημιουργία αρνητικής άντωσης, βελτιώνοντας την πρόσφυση των κινητήριων τροχών.

Οπτικά, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναμένουν η αισθητική του νέου IS να δανείζεται στοιχεία από τη ναυαρχίδα της φίρμας, LS. Γενικά δεν υπάρχει ιδιαίτερη πληροφόρηση ούτε για το πάτωμα (εάν θα βασίζεται στην παλιά πλατφόρμα ή θα χρησιμοποιεί το νέο TNGA-L), ούτε για τους κινητήρες. Όλα αυτά θα παρουσιαστούν στις 10 Ιουνίου και 2 το πρωί, ώρα Ελλάδας. Υπομονή, λοιπόν, μερικές ημέρες ακόμα.