Ρώσος περνά μέσα από βιτρίνα με μια ολοκαίνουργια Porsche Taycan (Video)


Η μάστιγα των YouTubers ξαναχτυπά, με μια Porsche Taycan να αποτελεί το νεότερο θύμα των ολιγαρχών της  ρωσικής στέπας.

  • 9/2/2021

Πριν από λίγες ημέρες ένας Αμερικανός YouTuber αποφάσισε να ανατινάξει ένα Tesla Model 3 αφού νωρίτερα είχε φροντίσει να το υποβάλλει σε διάφορες βασανιστικές δοκιμασίες.

Τώρα σειρά έχει ένας Ρώσος ομοϊδεάτης του, ο οποίος αποφάσισε να καταστρέψει -ευτυχώς όχι ολοσχερώς- μια ολοκαίνουργια Porsche Taycan, περνώντας μέσα από τη βιτρίνα του εκθεσιακού χώρου που μέχρι πρότινος τη φιλοξενούσε.

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι κάτι δεν πήγε καλά, ωστόσο, από τον τρόπο με τον οποίο έχει γυριστεί το συγκεκριμένο video αντιλαμβάνεται κανείς ότι μόνο για ατύχημα δεν επρόκειτο.

Ο Ρώσος YouTuber, λοιπόν, δεν δίστασε για μερικές χιλιάδες views να καταστρέψει τη βιτρίνα του καταστήματος της Porsche και να τραυματίσει το ρύγχος του ηλεκτροκίνητου sportscar.

H συνέχεια ανήκει στη παράνοια των Ρώσων YouTubers αν και δεν είναι εξίσου εντυπωσιακή με την παράσταση που είχε δώσει ένας ομοεθνής vlogger ο οποίος στο παρελθόν θέλησε να ξεφορτωθεί μια Mercedes-AMG G-Class πετώντας στη στο έδαφος από ελικόπτερο.