Σας παρουσιάζουμε τα tech-lights της Ferrari F8 Tributo (video)


H ιταλική εταιρία μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμου του πιο πρόσφατου μοντέλου της μέσα από δύο καταπληκτικά βίντεο.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 14/3/2019

Το βασικό συστατικό κάθε supercar είναι η κινητήρια δύναμη του. Στην προκειμένη περίπτωση ο αντικαταστάτης της 488 GTB εφοδιάζεται με τον V8 twin-turbo χωρητικότητας 3,9 lt που αποδίδει 720 PS και προέρχεται από την 488 Pista. Πέρα από το ελαφρύτερο μοτέρ στην F8 Tributo έχει γίνει εξοικονόμηση 40 kg με την χρήση ελαφρύτερο Lexan πίσω κρυστάλλου, κάρμπον σπόιλερ στο πίσω μέρος κ.α.

Στο βίντεο θα δείτε και πως λειτουργούν τα πιο εξελιγμένα συστήματα της Ferrari, όπως είναι τα F1-Trac, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό E-Diff, το SCM-E και το Dynamic Enhance Plus που ρυθμίζει την πίεση στα φρένα για βέλτιστα δυναμικά χαρακτηριστικά στις στροφές. Επίσης στο κάτωθι βίντεο θα δείτε και τις αποδόσεις που δίνουν τα διαφορετικά προγράμματα παραμετροποίησης.

Στο αμέσως παρακάτω βίντεο αναπαρίσταται η αεροδυναμική της F8 Tributo που είναι βελτιωμένη κατά 10% από της 488 GTB. Η βελτίωση έχει επιτευχθεί με τη νέα και διαφορετική σχεδίαση διαφόρων στοιχείων του αμαξώματος, το νέο πίσω διαχύτη, τη νέα διαμόρφωση του δαπέδου για καλύτερη venturi ροή του αέρα και άλλα πολλά που μπορείτε να παρακολουθήσετε με ένα κλικ.