SEAT Mii ITECH 2015: Στα καλύτερά του


Η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε το SEAT Mii είναι τώρα!

  • 19/6/2015

Η SEAT Τεχνοκάρ ανακοινώνει το νέο της προωθητικό πρόγραμμα που αφορά στο SEAT Mii. Το νέο πρόγραμμα αποτελεί μία δυνατή και ελκυστική πρόταση για τους υποψήφιους πελάτες καθώς προσφέρει ένα πλήρες πακέτο παροχών ιδιαίτερα υψηλής αξίας.


Ακολουθούν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του προγράμματος:

1. ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ

Η SEAT Τεχνοκάρ προσφέρει δωρεάν ασφάλιση για όλους τους νέους αγοραστές Mii για τον πρώτο χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου τους με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων.

2. ΔΩΡΕΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ SERVICE     
 
Η SEAT σε συνεργασία με το Δίκτυό της προσφέρει δωρεάν service που περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για 2 χρόνια χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά SEAT και τα κορυφαία λιπαντικά Castrol Professional.  

3. 3 XΡΟΝΙΑ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Η SEAT σε συνεργασία με τη SEAT Credit προσφέρει ένα νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με πολύ μεγάλο όφελος για όλους τους αγοραστές Mii με προκαταβολή από 40%, διάρκεια έως 36 μήνες και άτοκο χρηματοδοτούμενο ποσό (πλέον εισφοράς 0,6%) έως €6.000.
Εναλλακτικά ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και ένα επιδοτούμενο έντοκο πρόγραμμα με προκαταβολή από 30%, διάρκεια έως 60 μήνες και προνομιακό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

4. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Η SEAT Τεχνοκάρ προσφέρει στους πελάτες Mii κατά την διάρκεια ισχύος του προγράμματος, δωρεάν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή μέχρι 80.000 χλμ. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και παρέχεται από την SEAT με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 ετών του κατασκευαστή.

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα για το SEAT Mii ισχύει για νέες παραγγελίες από την Τετάρτη 17/6 μέχρι και την Παρασκευή 31/7.