Skoda: Πρώτη αποκάλυψη για τα νέα Kamiq και Scala - Τι αλλαγές φέρνουν (photos)


Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την ανανέωση των δύο εμπορικών της μοντέλων. Την 1η Αυγούστου η επίσημη παρουσίαση.

  • 18/7/2023

Μπορεί στη Skoda να εργάζονται στα... κόκκινα για τις παρουσιάσεις των νέων μοντέλων ωστόσο οι ανανεώσεις των αυτοκινήτων που είναι ήδη στην γκάμα δεν μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Οι Τσέχοι είναι έτοιμοι να τραβήξουν το κάλυμμα την 1η Αυγούστου και να αποκαλύψουν στο κοινό τα ανανεωμένα Kamiq και Scala τα οποία αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον εδώ και καιρό.

Προκειμένου να κορυφώσουν την αγωνία έδωσαν στη δημοσιότητα tesaser εικόνες οι οποίες θα λειτουργήσουν ως... ορεκτικό πριν από το «κυρίως πιάτο» της παρουσίασης.

Σε ότι αφορά το Kamiq η μεγάλη αλλαγή εντοπίζεται μπροστά, στα άνω φωτιστικά σώματα τα οποία έχουν λεπτύνει αρκετά και δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα σε συνδυασμό με τις μικρές σχεδιαστικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο κάτω μέρος της μάσκας. Αλλαγές έχουν γίνει και στα πίσω φωτιστικά σώματα που πλέον θυμίζουν το γράμμα «L» ενώ πιο επιβλητική είναι η παρουσία του διαχύτη.

Στο Scala έχουμε επίσης νέα φωτιστικά σώματα που έχουν αποκτήσει έξτρα πλάτος και φτάνουν μέχρι το πάνω μέρος της γρίλιας. Και σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά πιο λεπτά σε σχέση με το τρέχον μοντέλο. Από εκεί και πέρα στις δύο άκρες του προφυλακτήρα έχουν προστεθεί ισάριθμα πτερύγια κάνοντας πιο «επιθετική» την εικόνα ενώ σημειώστε ότι έχουμε και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.

Η Skoda σημειώνει στην ανακοίνωση ότι σημαντικές αναβαθμίσεις θα υπάρχουν και στο τεχνολογικό κομμάτι των δύο μοντέλων χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα. Προφανώς έτσι θέλει να κρατήσει την αγωνία στα ύψη μέχρι την 1η Αυγούστου όπου θα έχουμε την πλήρη εικόνα των αυτοκινήτων.