Σπάρτη: Γαμπρός πήγε στην εκκλησία με Mercedes νεκροφόρα (video)


Μετά την τέλεση του μυστηρίου γαμπρός και νύφη έβγαλαν φωτογραφίες μπροστά από τη νεκροφόρα και στη συνέχεια μπήκαν μέσα και κατευθύνθηκαν στο γαμήλιο τραπέζι.

  • 11/7/2022

Κάποιοι τον χαρακτήρισαν ως τον γάμο της χρονιάς για τον ντόρο που έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Αυτός έγινε το περασμένο Σάββατο στη Σπάρτη και κατάφερε να στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον χάρη στο όχημα που διάλεξε ο γαμπρός για να πάει στην εκκλησία, μια νεκροφόρα!

Η μαύρη Mercedes είχε στολιστεί κατάλληλα για την περίσταση και ο γαμπρός φρόντισε να κάνει αρκετές βόλτες στους δρόμους της Σπάρτης πριν φτάσει στην εκκλησία όπου έγινε το μυστήριο.

Μετά την τέλεση του μυστηρίου το ζευγάρι δεν παρέλειψε να βγάλει φωτογραφίες μπροστά από τη νεκροφόρα ενώ στη συνέχεια μπήκαν μέσα και πήγαν στο χώρο όπου είχε προγραμματιστεί το γαμήλιο τραπέζι.

Ο γαμπρός ο κ. Κωστής Παπασηφάκης ο οποίος εργάζεται σε γραφείο τελετών τις επόμενες ημέρες φιλοξενήθηκε σε διάφορες ενημερωτικές εκπομπές και δήλωσε πως διάλεξε να πάει στην εκκλησία με την νεκροφόρα επειδή ήθελε να κάνει μια  ξεχωριστή επιλογή για αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής του. 

Δείτε το video…

Πηγή: YouTube/ Flynews.gr