Στη Σαγκάη η πρεμιέρα του Nissan Sylphy


Ένα -ακόμα- μεσαίων διαστάσεων sedan αποκάλυψε η Nissan στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης απαντώντας στις ιδιαίτερες ανάγκες της τοπικής αγοράς.

  • KEIMENO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 20/4/2019

Ως γνωστόν η κινεζική αγορά λατρεύει τις τετράθυρες μπερλίνες και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα νέα μοντέλα που φιλοξενεί η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα στη Σαγκάη.

Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται το Nissan Sylphy. Ένα τυπικό τετράθυρο sedan με εξαιρετικές αεροδυναμικές επιδόσεις (βλέπε 0,26 cd) και τεχνολογία που θα του επέτρεπε να σταδιοδρομήσει ακόμα και στην κατά γενική ομολογία απαιτητικότερη ευρωπαϊκή αγορά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνης υψηλής ανάλυσης μεγέθους 8 ιντσών, όπως και τα συστήματα ασφαλείας που καλούνται να υποστηρίξουν το έργο του οδηγού περιορίζοντας την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους.

Ωστόσο πρεμιέρα στο Nissan Sylphy πραγματοποιεί το Dynamic Control Module το οποίο ενεργοποιεί στοχευμένα το σύστημα πέδησης με σκοπό να διασφαλίσει τον καλύτερο έλεγχο του πλαισίου και την αποτελεσματικότερη απόσβεση των κακοτεχνιών του οδοστρώματος.

Τέλος, το Nissan Sylphy θα εφοδιάζεται με έναν εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα και με το προηγμένο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης Xtronic, χωρίς ωστόσο να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κινητήριο σύνολο.