Στην Ελλάδα η ειδική έκδοση Suzuki Vitara Special Edition - Δείτε την τιμή της


Η ειδική έκδοση του Suzuki Vitara ξεχωρίζει από την αποκλειστική διχρωμία αμαξώματος αλλά και από πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: SUZUKI PRESS GERMANY
  • 5/12/2023

Πριν από ακριβώς μία εβδομάδα σάς είχαμε παρουσιάσει τη νέα ειδική έκδοση του Suzuki Vitara, η οποία είναι διαθέσιμη για παραγγελία στην αγορά της Γερμανίας, με το όνομα «Shinkai». Πλέον, η συγκεκριμένη παραλλαγή ξεκινά την εμπορική της πορεία και στη χώρα μας.

Το Suzuki Vitara Special Edition, όπως αναφέρεται η ονομασία της ειδικής έκδοσης από την ελληνική αντιπροσωπεία, ξεχωρίζει αμέσως εξωτερικά από την αποκλειστική διχρωμία του. Η οροφή είναι σε γκρι χρώμα Galactic Gray Metallic, ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα σε μπλε Sphere Blue Pearl Metallic.

Επιπλέον, υπάρχουν διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο ματ χρώμα στη μάσκα, στον εμπρός προφυλακτήρα αλλά και γύρω από τα φώτα ημέρας, δημιουργώντας ένα κομψό φινίρισμα που κάνουν το δυναμικό SUV να ξεχωρίζει. Συν τοις άλλοις, τα μαύρα διακοσμητικά συνεχίζονται και στα φτερά, ενώ υπάρχει και προστατευτικό φιλμ για τις χειρολαβές των θυρών.

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από τις καθαρές γραμμές σε μινιμαλιστική σχεδίαση, με το αναλογικό ρολόι «Touch» να ξεχωρίζει στην κεντρική κονσόλα. Από πλευράς εξοπλισμού, το Vitara Special Edition βασίζεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις GLplus και GLX της γκάμας του μοντέλου.

Όσο για τους κινητήρες, η νέα έκδοση αναμένεται να είναι διαθέσιμη τόσο με το ήπια υβριδικό κινητήριο σύνολο που έχει ως βάση τον κινητήρα 1,4 L που αποδίδει 129 PS και 235 Nm, όσο και με το strong hybrid του 1,5 L, με τον θερμικό κινητήρα να προσφέρει ισχύ 102 PS και ροπή 138 Nm και τον ηλεκτροκινητήρα να προσθέτει 33 PS και 60 Nm. Έτσι, προκύπτει συνδυαστική ισχύς 116 PS.

Η αρχική τιμή της νέας ειδικής έκδοσης Suzuki Vitara Special Edition στη χώρα μας είναι 23.130 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Suzuki VITARA: Οι 5 λόγοι που κάνουν το εμβληματικό ιαπωνικό SUV ασυναγώνιστο

Suzuki eVX: Πρώτη εμφάνιση για το «ηλεκτρικό Vitara» (photos)

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Suzuki Swift (video-photos)

Suzuki S-CROSS: H απόλυτη λύση στα SUV με υβριδική τεχνολογία και τετρακίνηση!