Στην κορυφή του κόσμου με ένα Lexus (Video)


Ένα αναβαθμισμένο Lexus GX διεκδικεί τον τίτλο του ικανότερου offroader στην ιστορία της ιαπωνικής φίρμας, συγκεντρώνοντας την υποστήριξη όλων ώστε να φτάσει μέχρι τη γραμμή παραγωγής.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 19/7/2019

Τις εκτός δρόμου ικανότητες του Lexus GX θέλησε να επεκτείνει η ιαπωνική φίρμα προχωρώντας στην αναβάθμιση των τεχνικών και όχι μόνο προδιαγραφών του.

Το Lexus GX Off-Road Concept, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή χάρη στα πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού που φέρει και τα οποία επικεντρώνονται στην κίνηση του αυτοκινήτου μακριά από την άσφαλτο.

Τα χωμάτινα ελαστικά, η επέκταση της εισαγωγής αέρα προς τα πάνω -γνωστή και ως “αναπνευστήρας”-, το ενσωματωμένο στον μπροστινό προφυλακτήρα βίντσι, όπως άλλωστε και το ματ χρώμα του αμαξώματος είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν το εν λόγω Lexus GX τόσο διαφορετική και ικανή στην εκτός δρόμου κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιαπωνικό SUV είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην αμερικανική ήπειρο, όντας στην τέταρτη θέση της λίστας με τα μοντέλα της Lexus.