Στην πρέσα μια αμαρτωλή Ferrari (Video)


Στην Βρετανία δεν αστειεύονται όταν πρόκειται για την καταστροφή κατασχεθέντων αυτοκινήτων. Ακόμη και όταν πρόκειται για μια Ferrari!

  • 17/2/2021

Είτε πρόκειται για ανασφάλιστα οχήματα, είτε για σοβαρότερες παρατυπίες απέναντι στο νόμο, στο Ηνωμένο Βασίλειο τα αυτοκίνητα πολλές φορές καταλήγουν στην πρέσα.

Και δεν μιλάμε για απλά καθημερινά αυτοκίνητα αλλά για μια Ferrari 458 Spider που και μόνο που την βλέπεις γαντζωμένη από τον γερανό σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα. Ή μήπως τα γέλια;

Όπως και να έχει η λευκή Ferrari που βλέπετε ανήκε στον Zahid Khan από το Μπέρμιγχαμ. Ένας επιχειρηματίας με το προφίλ του playboy που επί του παρόντος διαμένει στο Ντουμπάι αφού πρόλαβε να εγκαταλείψει την χώρα πριν καταδικαστεί για συνωμοσία σε απάτες και άλλες εγκληματικές ενέργειες οικονομικής μορφής αφού είχε στήσει μια παράνομη λοταρία.

Αν δεν προλάβαινε να αποδράσει στα Εμιράτα θα βρισκόταν αντιμέτωπος με μια δεκαετή ποινή φυλάκισης συν ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Ωστόσο, τώρα κάθεται κάτω από το ζεστό ήλιο με την παρέα του και χαλαρώνει πίνοντας τα ποτάκια με τις τοπικές διασημότητες.

Και πέραν τούτου εμπαίζει και τις βρετανικές αρχές στέλνοντας μήνυση στην αστυνομία επειδή δεν τον προειδοποίησε για τυχόν τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων και πριν προχωρήσει στην καταστροφή της Ferrari του. Πραγματικά, απίστευτος!